FRUCTE DESHIDRATATE ÎN CIOCOLATĂ
GUSTUL MOLDOVEI
Prune Deshidratate
Beneficiile prunelor uscate le cunoaște deja toată lumea – sunt adevărate explozii de nutrienți și sănătate. Fruvit vi le oferă însă în cea mai calitativă formă, deshidratate după tehnologii moderne ce păstrează toată gama de substanțe hrănitoare, dar și având textura și gustul veritabil.
Prune Deshidratate
Prune în ciocolată
Sunt gustarea perfectă pentru o pauză la birou, dar și desertul pe care-l poți savura alături de cei dragi. Sau, de ce nu, să-l oferi în dar. Combinația dintre prune uscate și ciocolată neagră oferă organismului porția de energie perfectă pentru o zi productivă.
Prune în ciocolată
Miez de nuci în ciocolată
Miezul de nuci în ciocolată este gustarea perfectă pentru o pauză la birou, dar și desertul pe care-l poți savura alături de cei dragi. Combinația dintre miezul de nuci și ciocolată neagră oferă organismului porția de energie perfectă pentru o zi productivă.
Pere în ciocolată
Pere în ciocolată - un desert elegant cu care te poți delecta în timpul zilei. Sau, de ce nu, să le oferi în dar. Sunt adevăratul alint. Atât de fine și aromate încât le vei ține minte mult timp și vei reveni cu siguranță la ele curând. Acoperite de ciocolată albă, perele Fruvit îți pot aduce un zâmbet larg pe buze. De plăcere. Dar și multă sănătate.
Pere în ciocolată
Piersici în ciocolată
Piersici în ciocolată - un deliciu pe care trebuie neapărat să-l încerci, și care, o dată încercat crează dependență. Pentru realizarea acestei minunății se folosesc doar ingrediente tradiționale, alese atent și care respectă cu strictețe toate detaliile tehnologice ale procesului de producție.
Piersici în ciocolată
Caise în ciocolată
Sunt adevăratul alint. Atât de fine și aromate încât le vei ține minte mult timp și vei reveni cu siguranță la ele curând. Acoperite de ciocolată albă sau neagră, având sau nu migdale în interior, caisele Fruvit îți pot aduce un zâmbet larg pe buze. De plăcere. Dar și multă sănătate.
Caise în ciocolată
Smochine în ciocolată
Smochinele uscate în combinație cu ciocolată naturală oferă o dulceață perfectă și reprezintă o gustare sănătoasă cu un conținut ridicat de fibre și o valoare nutrițională sporită.
Smochine în ciocolată
Curmale în ciocolată
Curmalele sunt printre cele mai delicioase și nutritive fructe, bogate în vitamine și minerale, pe lângă fibre și antioxidanți. Sunt gustarea perfectă pentru o pauză la birou, dar și desertul pe care-l poți savura alături de cei dragi.
Curmale în ciocolată
Mere în ciocolată
Când vrei să ronțăi ceva dulce și sănătos, în topul opțiunilor pot fi merele în ciocolată. Tăiate rondele subțiri și acoperite în totalitate de stratul de ciocolată, merele Fruvit atrag inclusiv atenția copiilor, care, pur și simplu, le adoră.
Mere în ciocolată
CERTIFICĂRI
Unde ne găsiți?
Avem grijă să poți găsi deserturile preferate de la Fruvit în orice sector al Chișinăului te-ai afla. Mulțumim pentru că ne alegi!
FRUVIT a însemnat întâi o idee, care s-a transformat în anul 2000 într-o afacere cu trei misiuni de bază – de a aduce satisfacție și folos atât producătorilor, cât și beneficiarilor; de a crea noi locuri de muncă; de a obține rezultate demne de mândrie.

Prioritatea companiei noastre se datorează faptului că la producerea dulciurilor sunt folosite ingrediente naturale cu gust și aromă deosebită.
Migdalele, nucile, caisele, prunele, ciocolata, toate sunt alese cu strictețe pentru a oferi tuturor plăcerea gustativă redată prin naturalețe și perfecțiune.

Da, produsul nostru este unul de cea mai înaltă calitate pentru că utilizăm materia primă ce corespunde celor mai severe cerințe.

Suntem întotdeauna deschiși pentru noi parteneriate axate pe termen lung!
«FRUVIT» - Gustul naturii
CONTACTE
+373 (69) 143 143

export@fruvit.md

Republica Moldova, Chișinău, Grigore Vieru, 19
Made on
Tilda